Zakelijk

Als ondernemer wilt u alles goed geregeld hebben voor uw bedrijf. Dit zorgt ervoor dat u het bedrijf zorgeloos kunt leiden zonder enige ongemakken. Om ervoor te zorgen dat uw onderneming beschermd is tegen schade, is het belangrijk om de hoognodige risico's af te dekken. Om dit te realiseren kunt u kiezen voor de verzekeringen van het 't Meppeler Assurantiekantoor.

Type verzekeringen

Gebouwen

Met een gebouwenverzekering krijg je schade aan je zakelijke gebouwd vergoed. Deze schade kan bijvoorbeeld ontstaan door: brand, storm, water of vandalisme. Met de gebouwenverzekering heb je de zekerheid dat je je bij schade geen verdere zorgen hoeft te maken.

Meer info

Inventaris

Je bent verzekerd tegen schade aan je inventaris of goederen, dit bijvoorbeeld tegen: schade, waterschade, storm of diefstal. Aanvullend kan je elektronica en computers extra meeverzekeren.

Meer info

Beroepsaansprakelijkheid

Je bent verzekerd tegen aansprakelijkheid op het gebied van beroepsfouten. Dit is wanneer je klant of opdrachtgever financiΓ«le schade lijdt door een beroepsfout van jou.

Meer info

Bedrijfsaansprakelijkheid

Je bent verzekerd voor het risico van aansprakelijkheid, dit bijvoorbeeld voor schade door je producten of als jijzelf of je werknemers schade veroorzaken aan een klant of opdrachtgever.

Meer info

Bedrijfsschade

Je bent verzekerd tegen omzetverlies wanneer je onderneming stil komt te liggen. Dit kan bijvoorbeeld ontstaan voorkomen na een brand of waterschade.

Meer info

Auto

Een verzekering die zowel schade aan eigen auto als die van de andere partij verzekerd bij een ongeluk. Binnen de autoverzekering zijn allerlei verschillende dekkingen mogelijk zoals een: WA (wettelijk verplicht), Beperkt Casco en Allriskdekking.

Meer info

Bestelbus

Een verzekering die zowel schade aan eigen bus als die aan het motorrijtuig van de andere partij verzekerd bij een ongeluk. Binnen de bestelbusverzekering zijn allerlei verschillende dekkingen mogelijk zoals een: WA (wettelijk verplicht), Beperkt Casco en Allriskdekking.

Meer info

Transport

Schade aan producten tijdens vervoer is gedekt, denk een hierbij aan beschadiging of diefstal. Vaak kan dit per productgroep voor een maximale waarde en tijdsbestek worden verzekerd.

Meer info

Verzuim

Je bent verzekerd voor de kosten van je werknemers wanneer deze ziek worden. De verzekering zorgt voor de doorbetaling van het salaris. Daarnaast is het mogelijk om kan je ook de kosten van re-integratie en begeleiding te verzekeren.

Meer info

Arbeidsongeschiktheid

Een arbeidsongeschiktheids verzekering zorgt ervoor dat u bij een ziekte of ongeval verzekerd bent van inkomen. Bij het voordoen hiervan bent u voorzien van een periodieke uitkering tegen het inkomensverlies.

Meer info