Particulier

In het leven zijn er veel onzekerheden. Elke gebeurtenis heeft daarbij invloed op jezelf of je gezinsleden. Hierbij kan gedacht worden aan je huis, meubilair of auto. Dit zijn vaak risico's die hoge kosten met zich meebrengen en niet zelf te dragen zijn. Om deze risico's af te dekken bestaat er een verzekering, deze beschermt jou tegen de financiΓ«le gevolgen van een schade. Dit zorgt voor dat extra stukje zekerheid! Bij 't Meppeler Assurantiekantoor leveren wij maatwerk op het gebied van verzekeren. Wij werken daarbij samen met tientallen verschillende partners om zo elk soort risico af te dekken.

Type verzekeringen

Pleziervaartuig

Je kan je boot laten verzekeren tegen onder andere beschadiging en diefstal. Daarnaast is het ook mogelijk om de schade te verzekeren die je met je boot tegen een ander aanbrengt.

Meer info

Inboedel

Met de inboedelverzekering, verzeker je je meubilair tegen alle buitenkomende schade oorzaken. Naast dit is het ook mogelijk om je televisie, mobiel of bank te verzekeren tegen zelf veroorzaakte ongelukjes.

Meer info

Ongevallen

Met de ongevallenverzekering verzeker je jezelf voor blijvende schade ten gevolge van een ongeluk. Hierbij is naast blijvende invaliditeit ook het risico op overlijden verzekerd.

Meer info

Opstal

Met een woonhuisverzekering ben je verzekerd tegen brand, storm, inbraak en waterschade. Hiermee zijn alle soorten buitenkomende beschadigingen afgedekt.

Meer info

Rechtsbijstand

Het hebben van een conflict kan grote juridische gevolgen hebben. Vaak zit dit een klein hoekje, maar de kans dat het voorkomt is er zeker. Voor dit soort conflicten kun je een rechtsbijstandverzekering afsluiten. Deze helpt jou om het conflict op te lossen.

Meer info

Auto

Een autoverzekering is een verzekering die ervoor zorgt dat schade zowel aan de eigen auto, als schade aan een andere auto is verzekerd bij een ongeluk. Binnen de autoverzekering zijn allerlei verschillende dekkingen mogelijk zoals een: WA (wettelijk verplicht), Beperkt Casco en Allriskdekking

Meer info

Reis

Ga je op reis, dan kan het maar zo voorkomen dat je schade Een reisverzekering zorgt ervoor dat schade op reis wordt vergoed. Hiervoor is het ook mogelijk om een annuleringsdekking te sluiten. Dit zorgt ervoor dat je bij onaangenamen verassingen je reissom terugkrijgt.

Meer info

Motor

Een motorverzekering is een verzekering die ervoor zorgt dat schade zowel aan de eigen motor, als schade aan een andere motor is verzekerd bij een ongeluk. Binnen de motorverzekering zijn allerlei verschillende dekkingen mogelijk zoals een: WA (wettelijk verplicht), Beperkt Casco en Allriskdekking.

Meer info

Scooter

Een scooterverzekering is een verzekering die ervoor zorgt dat schade zowel aan de eigen scooter, als schade aan een andere scooter is verzekerd bij een ongeluk. Binnen de scooterverzekering zijn allerlei verschillende dekkingen mogelijk zoals een: WA (wettelijk verplicht), Beperkt Casco en Allriskdekking

Meer info

Aansprakelijkheid

Met een aansprakelijkheids- verzekering ben je beschermt tegen risico's op het gebied op aansprakelijkheid. Hierbij kan gedacht worden aan schades die jij bij een ander hebt veroorzaakt. Met de aansprakelijkheidsverzekering ben je hiervoor verzekerd.

Meer info

Uitvaart

Een verzekering die de kosten dekt van een begrafenis of crematie. Hierdoor wordt de financiΓ«le zorg van je uitvaart uit handen genomen. Bij de uitvaartverzekering heb je de keuze om zowel diensten als geld te verzekeren

Meer info