't Meppeler Assurantiekantoor

In het leven zijn er veel onzekerheden. Elke gebeurtenis heeft daarbij invloed op jezelf of je gezinsleden. Hierbij kan gedacht worden aan je huis, meubilair of auto. Dit zijn vaak risico's die hoge kosten met zich meebrengen en niet zelf te dragen zijn. Om deze risico's af te dekken bestaat er een verzekering, deze beschermt jou tegen de financiΓ«le gevolgen van een schade. Dit zorgt voor dat extra stukje zekerheid! Bij 't Meppeler Assurantiekantoor leveren wij maatwerk op het gebied van verzekeren. Wij werken daarbij samen met tientallen verschillende partners om zo elk soort risico af te dekken.

Wat wij aanbieden

Als uw onafhankelijk dienstverlener zorgen wij ervoor dat uw verzekeringen compleet binnen de markt worden bekeken. Om u hiervan te voorzien werken wij samen met een coΓΆperatie van verzekeringsmaatschappijen, dit zorgt ervoor dat wij u onafhankelijk en volledig kunnen adviseren op het gebied van zowel particulieren als zakelijke verkeringen.

Onze voordelen:

  • Persoonlijke aandacht
  • Kwalitatieve en scherpe verzekeringen
  • Snelle afhandeling van schades en mutaties
  • Specialisten met kennis op het gebied van risicopreventie

Wij komen graag met u in gesprek om een verhelderend beeld te geven over het aanbod van de verzekeringsmarkt.

Zij gingen je voor

Goede kennis van zaken, uitgebreide uitleg en voldoende tijd en aandacht. Stephan
Duidelijke en goede uitleg over de mogelijkheden. Vriendelijk en persoonlijke benadering. Willy
Duidelijk, vriendelijk en verstand van zaken. Heeft ons een prima voorstel aan de hand gedaan. Roelof
Doet alle moeite voor de klant, zeer alert op alle dingen. Hans
Vragen zijn deskundig beantwoord op een prettige wijze. Roelie

Onze medewerkers

employee

Eltjan Loman

Verzekeringsadviseur

Eltjan adviseert schadeverzekeringen aan onze particuliere en zakelijke relaties, behandeld schadedossiers en verricht administratieve taken. Heeft u vragen, stel ze gerust. Eltjan werkt parttime en vult zijn vrije tijd met tuinieren, klussen en houdt van fietsen in onze mooie omgeving.

Onze partners

Nationale NederlandenAsr SchadeverzekeringenDe Goudse VerzekeringenKlaverblad VerzekeringenAegon SchadeverzekeringenUnigarant VerzekeringenAvero AchmeaARAGDASNoordelinge VerzekeraarsDAKDe Vereendede Zeeuwse verzekeringen